Maak met je bedrijf de juiste uitstraling

Iedereen is er van overtuigd dat de juiste communicatie en presentatie erg belangrijk is voor een bedrijf. Met je organisatie wil je het juiste uitstralen naar je (potentiele) klanten. Creeer de juiste identiteit en laat zien dat je daar trots op bent. Met een goede huisstijl en bedrijfsfoto's kom je verder.

Nog geen huisstijl of drukwerk?
Huisstijl of drukwerk
v.a.
300
Logo Ontwerp
Visitekaartje ontwerp
Briefpapier ontwerp
Envelop ontwerp

Waarom is een huisstijl zo belangrijk?

Een huisstijl is een teken van herkenning bij de klant. Bij een goede huisstijl gaat het om uniek zijn, kenmerkend zijn en een punt van herkenning. Een huisstijl wordt bij MAEKS Online op maat ontwerpen en altijd samen met jou. De wensen en behoeften van onze klant staan voorop,  maar wij zullen altijd kritisch zijn en advies geven waar nodig is. Wees trots op je bedrijf en laat dat ook zien aan je klanten.

MAEKS-Online-den-helder

Een unieke huisstijl:

Laat je bedrijf uitblinken!

Een unieke huisstijl

Wij helpen u bij het maken van een unieke huisstijl. Een huisstijl die de klant onthoud en top of mind blijft. Wij zorgen er samen met jou voor dat de huisstijl uniek en kenmerkend is.

Visite kaartjes ontwerpen

Een visitekaartje is iets wat u steeds belangrijker wordt voor bedrijven. Laat zien waar jij voor staat en wat jij wil uitstralen naar de klanten of misschien wel naar potentiele partners. Wij maken unieke visitekaartjes op maat en naar jouw wensen.

Een professioneel Logo

Een ontwerp van een professioneel logo voor jouw bedrijf die uniek en opvallend is. Een logo op maat maken we samen voor jouw bedrijf. Een herkenbaar punt die in één oogopslag laat zien waar jij voor gaat en waar jij voor staat.

Hoe gaat het in zijn werk?

Het proces in 3 simpele stappen. Nog meer vragen? Neem contact op!

1
Kennismaking

Aan de hand van een gratis adviesgesprek gaan we kijken welke soort(en) marketing het best bij jouw bedrijf passen doelstellingen worden in kaart gebracht en ideeën worden op papier gezet.

2
Ontwerp

Een strategie wordt gemaakt door ons team op basis van de aangegeven wensen. Hier wordt verder over gesproken en samen kijken we naar de mogelijkheden. Zelf denken wij graag mee en zullen wij daarom jou altijd blijven adviseren voor de beste mogelijkheden.

3
Realisatie

Deze stap gaan wij voor. Een online strategie op maat die voldoet aan jouw wensen.  Het inzetten van marketing die opvalt en zich onderscheid van de rest. Bij het inzetten van de marketing wordt gebruik gemaakt van de juiste content. Zo bereik jij het beste je doelgroep.