Website meten

Weet wie jouw bezoekers zijn

Waarom een website laten meten?

Weet wie jouw toekomstige klanten zijn.

Website bezoekers

Met bijvoorbeeld Google analytics is het mogelijk om alle bezoekers die op jouw website komen te meten. Dit kan van bepaalde pagina’s maar het is ook mogelijk om bepaalde acties op de website te meten. Deze gegevens kan je gebruiken voor nieuwe marketing strategieën.

Omzet verhogen

Door meer inzicht te krijgen in de bezoeker van jouw website maakt het voor jou mogelijk om hier beter op in te spelen. Bekijk welke steden, welke leeftijd of welke interesses van klanten jouw meer omzet opleveren en speel hier op in.  

Verkeersbronnen

Bekijk welke verkeersbronnen belangrijk zijn voor jou. Het is belangrijk om te zien via welke kanalen de bezoeker binnen komt. Komen ze  via direct, refferal, organsich, social, email, display of CPC binnen. 

Kritische Prestatie Indicator

Met jouw bedrijf stel je doelen die je wil bereiken, maar om deze te bereiken is het wel nodig om inzicht te krijgen in bepaalde gegevens. Door uw website te meten kan u kijken of deze doelen ook echt bereikt worden of kan u nieuwe doelen stellen. 

Jij tevreden, wij tevreden

MAEKS (Max) heeft voor Taal & COAST op Maat een prachtige, zeer goed vindbare website gemaakt. Max heeft heel goed geluisterd naar wat wij wilden en bleef altijd geduldig als wij weer iets wilden veranderen. MAEKS kan heel goed de wens van de klant vertalen in een mooi vormgegeven en professionele website.

R. Kwakernaat

Taal & COAST op Maat

Topservice! Vriendelijk en zeer professioneel. Bedankt mannen!

Svenn Kossen

Stoelthuis.nl

Voor @ResiRest heeft Maeks in korte tijd een prima en volledige website opgeleverd die wél voldeed aan de wensen. 
Wat knap is van Maeks – of Max  – is dat daarbij zowel naar de techniek en de layout gekeken wordt. Klasse werk!

Geert Kroos

ResiRest

Laat ons jou vandaag nog adviseren over de mogelijkheden met websites