Homeopathie dukenburg

Homeopathie is een milde, maar ook diepgaande geneeswijze

De klant

Homeopathie Dukbenburg. Mensen kunnen bij mij terecht voor de behandeling van lichamelijke en psychische klachten. Homeopathie is een milde, maar ook diepgaande geneeswijze die gebaseerd is op de visie dat iedere klacht een verstoring is in de vitaliteit/levensenergie dat tot uiting komt op lichamelijk, emotioneel of mentaal niveau. 

De opdracht

Meer klanten bezoekers op de website krijgen en dan uiteindelijk meer klanten. Homeopathie Dukenburg is van Den Helder naar Nijmegen verhuisd en dus nieuw in het gebied. Met Google Adwords was het doel om meer bezoekers in het nieuwe gebied op de website te krijgen. 

Alles over Homeopathie

Gekoppeld en meetbaar

De website was nog niet meetbaar. Het was de bedoeling dat we zien wie de klant is en waar zij vandaan komen. Zo konden we goed inspelen op de juiste doelgroep 

Gebruik van Google Ads

Met het inzetten van Google ads waren er direct meer bezoekers op de website te vinden. Al snel resulteerde dit in nieuwe leads. 

Meetbare Conversies

Op de website en met het adverteren worden er verschillende conversies gemeten die uiteindelijk vertellen of het doel wordt behaald of niet.

Campagnes

Eerste maand bezoekers

%

Meer bezoekers

Advertenties

Wij zijn blij met de resultaten

Door het inzetten van Google Ads kwamen er direct meer bezoekers op de website van Homeopathie Dukenburg. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd tot het aanvragen van verschillende sessies.

Laat ons jou vandaag nog adviseren over de mogelijkheden op online gebied!