Miro Dakwerken

De klant

Romy en Mikey zijn samen Miro Dakwerken gestart in 2020. Nadat Mikey meer dan 12 jaar ervaring heeft opgedaan op het dak besloot hij dat het tijd was om zichzelf te beginnen. Door zijn eigen ervaring en de ervaring uit de dakdekkersfamilie verwachten zij veel daken weer kwalitatief goed te maken, zodat een lekkage verleden tijd zal zijn.

De opdracht

De opdracht was het maken van een propositie van Miro Dakwerken. Het bedrijf is net opgericht en moest goed in de markt worden gezet. De eigenaren vroegen om een nieuwe logo en daarbij een website waarop zij snel gevonden konden worden. Ook was de wens dat de drempel naar contact zoeken klein moest zijn. 

Uw dakdekker in Den Helder en omgeving

100% Maatwerk

De website is volledig naar de wensen van de opdrachtgever gemaakt. Deze website is vanaf scratch gebouwd en voldoet aan alle eisen. 

Responsive

Een website die perfect werkt op pc, tablet en mobiel.

Gekoppeld en meetbaar

Google analytics, Google tag manager en de remarketing tag zijn gekoppeld. Door deze koppelingen is het ook mede mogelijk om de doelgroep op de website volledig te zien. 

Meerdere pagina's

Er is gekozen om meerdere paginas aan te maken met elk een ander doel. De paginas zijn getarget op meest voorkomende zoektermen op het gebied van dakdekken

Pagina's

Maandelijkse bezoekers

Focus pagina

aanvragen per maand

Wij zijn blij met de resultaten

De website dient nu al eens een online visite kaartje en de website wordt ook gecommuniceerd op de bedrijfsbus. Klanten kunnen nu makkelijk een dakdekker in Den Helder vinden.

Laat ons jou vandaag nog adviseren over de mogelijkheden op online gebied!