Sloeproeivereniging Kop van Noord-Holland

De klant

De heren van de sloeproeivereniging zijn met mij in contact gekomen via de Helderse uitdaging. Het sloeproeien is een steeds meer opkomende sport in Noord-holland en dat wilde ze graag laten zien aan de buitenwereld.

De opdracht

Er moest een website worden gebouwd waarop de leden makkelijk de nieuwste informatie konden vinden en daarbij was het belangrijk dat het aantrekkelijk was voor potentiële nieuwe leden. De website moest goed vindbaar worden in de kop van Noord-Holland. 

Roeien in de noordkop!

100% Maatwerk

Een website die makkelijk vindbaar is voor de leden. Alle nieuwe berichten omtrent het sloeproeien zijn op de website te vinden.

Responsive

Een website die perfect werkt op pc, tablet en mobiel.

Gekoppeld en meetbaar

Google analytics.  Aangemeld bij Google Search console om de vinbaarheid op Google te verhogen.  Door deze koppelingen is het ook mede mogelijk om de doelgroep op de website volledig te zien.

Meerdere pagina's

Op de website zijn de nieuwste racen te vinden, maar ook is er een blog functie ingebouwd die er voor zorgt dat de eigenaren zelf nieuwe content plaatsen.

Pagina's

Maandelijkse bezoekers

Blog

Nieuwe leden per maand

Wij zijn blij met de resultaten

De website wordt al goed gevonden op Google en zo ook door de (potentiële) leden. Het streven is dat hierdoor veel nieuwe leden aan zullen melden en de vereniging zal gaan groeien.

Laat ons jou vandaag nog adviseren over de mogelijkheden op online gebied!