Stoelthuis.nl

Goede zorg voor de juiste stoel

De klant

De klant is Marcel van Comfort en Welzijn Kossen. Dit is een fysieke oudere winkel op de Marsdiepstraat in Den Helder. Hier worden alle mogelijk artikelen verkocht, gehuurd en geleend die het dagelijks leven van een hulpbehoevende kunnen vergemakkelijken of verbeteren. Slaapkamers, mobiliteitsproducten, hulpmiddelen, communicatieproducten en ga zo maar door.

De opdracht

Marcel zag een kans doordat hij door kreeg dat steeds meer ouderen online vindbaar waren. Ouderen oriënteren steeds vaker eerst online voordat zij opzoek gaan naar een stoel in de winkel. Al snel kwam het idee van Stoelthuis.nl hieruit voort. Een website met een overzicht van de stoelen die hulpbehoevende, maar ook mensen in het bedrijfsleven gemak en gezondheid bieden.

Alle stoelen makkelijk vindbaar

100% Maatwerk

Deze website is maatwerk en maakt hem daarmee uniek. Er is gekozen voor een leadsysteem om klanten te laten bellen of contact opnemen.

Responsive

Een website die perfect werkt op pc, tablet en mobiel.

Gekoppeld en meetbaar

Google analytics, Google tag manager en de remarketing tag zijn gekoppeld. Door deze koppelingen is het ook mede mogelijk om de doelgroep op de website volledig te zien. 

Gebruik van Google Ads

Door het inzetten van Google Ads was de website al snel te vinden voor de klanten. Al binnen enkele weken was de eerste lead al binnen. 

Categorieen

Maandelijkse bezoekers

Landingspagina's

Producten

Wij zijn blij met de resultaten

Met de website van Stoelthuis.nl is het doel van de klant bereikt en dat is waar wij voor gaan. Met het leadsysteem haalt Stoelthuis.nl nu potentiële klanten binnen die of direct via de website hun gegevens invullen of langskomen in de winkel.

Laat ons jou vandaag nog adviseren over de mogelijkheden op online gebied!