Stucadoorsbedrijf Kramer & Zn.

De klant

De heren van Stucadoorsbedrijf Kramer &Zn, zijn al ruim 25 jaar bekend in Den Helder en omstreken. Dit familiebedrijf gaat altijd voor kwaliteit. Zij als stukadoor in Den Helder zijn vooral werkzaam in de regio (Kop van) Noord-Holland. Het bedrijf is gespecialiseerd in stucwerk bij particulieren. De plek waar gestuct moet worden, wordt altijd helemaal netjes en schoon achtergelaten.

De opdracht

De opdracht was het maken van een online visitekaartje, zodat de vaste klanten en ook de nieuwe klanten de heren snel online kunnen vinden. De website moest uit 1 pagina bestaan die het voor de bezoeker makkelijk maakt om contact te zoeken via de website of telefonisch contact op te nemen. 

Alle stoelen makkelijk vindbaar

100% Maatwerk

Deze website is maatwerk en maakt hem daarmee uniek. Er is gekozen voor een leadsysteem om klanten te laten bellen of contact opnemen.

Responsive

Een website die perfect werkt op pc, tablet en mobiel.

Gekoppeld en meetbaar

Google analytics, Google tag manager en de remarketing tag zijn gekoppeld. Door deze koppelingen is het ook mede mogelijk om de doelgroep op de website volledig te zien. 

One page

Één overzichtelijke pagina voorzien van alle belangrijke informatie. In één oogopslag moet het duideijk zijn hoe de klant contact kan opnemen. 

Diensten

Maandelijkse bezoekers

Landingspagina's

aanvragen per maand

Wij zijn blij met de resultaten

Met de website van Stoelthuis.nl is het doel van de klant bereikt en dat is waar wij voor gaan. Met het leadsysteem haalt Stoelthuis.nl nu potentiële klanten binnen die of direct via de website hun gegevens invullen of langskomen in de winkel.

Laat ons jou vandaag nog adviseren over de mogelijkheden op online gebied!