Taal & Coast op Maat

Leer bij ons Nederlands

De klant

Taal & COAST op Maat is in 2007 ontstaan vanuit het taalinstituut Taal op Maat en het re-integratie- en loopbaanadviesbureau COAST Ondersteuning en Advies B.V., dit om beter te kunnen inspelen op de vraag die de nieuwe Wet Inburgering stelde aan de duale inburgeringstrajecten: taal, kennis van de Nederlandse samenleving en maatschappelijke participatie.

De opdracht

De opdracht is een website te maken voor het taalbureau waar de bezoekers gemakkelijk de training kunnen vinden die bij hun past. Doordat er vele cursussen waren en de website flink was verouderd was het tijds voor iets nieuws en fris. Daar zijn dus gelijk mee aan de slag gegaan.

Alle stoelen makkelijk vindbaar

100% Maatwerk

Taal & Coast op maat had zelf al een idee hoe de indeling moest zijn. Dit hebben wij gerealiseerd met wat advies en aanpassingen van onze kant. 

Responsive

Een website die perfect werkt op pc, tablet en mobiel.

Gekoppeld en meetbaar

Google analytics, Google tag manager en de remarketing tag zijn gekoppeld. Door deze koppelingen kon worden gezien wie de echte doelgroep per training is.

Gebruik van Google Ads

Alle afbeeldingen zijn geoptimaliseerd om de website zo snel mogelijk te maken. Hierdoor is de vindbaarheid ook flink gestegen. 

Categorieen

%

Meer bezoekers

Cursussen

Locaties

Wij zijn blij met de resultaten

Bij het opleveren van de website was Ria erg blij met het resultaat. Een website van deze tijd die overzichtelijk was voor de bezoekers. Dit heeft er voor gezorgd dat het aantal bezoekers na lancering met 80% is gestegen

Laat ons jou vandaag nog adviseren over de mogelijkheden op online gebied!