Wie zitten er achter MAEKS Online?

MAEKS Online is meer dan een online marketing bureau. Wij willen samen met jou werken aan jouw online doelstellingen en zullen daar dan ook alles aan doen om deze te bereiken. Creatief, vernieuwend en met de tijd mee.

MAEKS-Online-over-ons

Hoe is het onstaan?

Bedrijven naar een nieuw niveau tillen

Beide mannen met één doel en dat is bedrijven helpen. De oprichter van MAEKS Online (Max) is door zijn studie in contact gekomen met marketing en dat is iets waar hij passie voor heeft en daar wilde hij meer mee doen. Naast online marketing is hij zich bezig gaan houden met het maken van websites. Door steeds meer positieve reacties terug te krijgen van verschillende projecten dacht hij: Hier moet ik meer mee doen! Eenmaal MAEKS Online opgestart is hij in contact gekomen met Jessy. Jessy is een jongen met passie voor design en dat viel Max gelijk op. Eenmaal een keer afgesproken te hebben is het team van MAEKS Online ontstaan. Twee mannen die bedrijven op online vlak helpen naar een nieuw niveau.

Ontmoet het team

Het team achter MAEKS online

Max van der Vaart
Oprichter, Marketing

Ik ben Max van der Vaart, oprichter van MAEKS Online. Direct na het afstuderen ben ik begonnen met het opzetten van MAEKS Online en dat heeft jou op deze pagina gebracht. Ik hou mij vooral bezig met het contact met de klanten en de marketing. De reden dat ik ben begonnen is omdat ik voldoening haal uit het helpen van bedrijven. Ik help jouw bedrijf samen met mijn team naar een nieuw niveau, want samen komen we verder. Voor vragen of nieuwe ideeën sta ik altijd open dus schroom je niet om mij te contacteren.

Welke bedrijven gingen je voor?

Ook mogelijk, uiteraard! Wel belangrijk om te weten:

Website export als html/css

Wij kunnen jouw website exporteren als een pakketje (HTML/CSS). Zo kan je indien gewenst de website uploaden op je eigen server.

Geen CMS!

Groot nadeel; wij leveren hierbij geen CMS-functionaliteiten. Je hebt dus een website met enkel statische content.

Welke investering past bij jou?

Wij geven je graag de keuze in de vier onderstaande opties:

Opzoek naar Marketing?
v.a.
800
SEA Marketing
Google analytics activeren
Bing advertising
Een nieuwe website?
v.a.
400
Responsive website
Professioneel, Custom design
Content Management Systeem
Binnen 7 Dagen Een Ontwerp!
Betrouwbare hosting
Nog geen huisstijl of drukwerk?
Huisstijl of drukwerk
v.a.
300
Logo Ontwerp
Visitekaartje ontwerp
Briefpapier ontwerp
Envelop ontwerp