Website Den Helder

Onepage, multipage of webshop

Website laten maken in Den Helder

Wilt u een website laten maken in Den Helder? Wij van MAEKS Online helpen je met het online succes. Alle websites die wij maken zijn gebruiksvriendelijk, mobiel vriendelijk en scoren op Google.  Een website is hét uithangbord van je bedrijf en daarom moet deze goed en professioneel worden gemaakt. Een professionele website laten maken in Den Helder kan je dan ook aan ons overlaten!

Samen met maken we een website die voldoet aan alle wensen. Na nauw samenwerken zorgen we samen voor een website die omzet oplevert.

Prijzen

WordPress website Den Helder

Geen keuze kunnen maken? Geen probleem!

Waarom een WordPress website?

Zeer gebruiksvriendelijk en de nieuwste designs

Het is van deze tijd

WordPress is één van de bekendste systemen die gebruikt wordt bij het maken van een website en dat heeft zo zijn voordelen. Er zijn zo vele plugins beschikbaar die jouw website nog beter maken.

Een uniek ontwerp en aanpasbaar

Naast dat je een prachtige website kan maken met WordPress is het ook makkelijk voor u zelf om het ontwerp later aan te passen..

Zelf beheren

WordPress werkt met een erg gebruiksvriendelijke CMS (content management system), maar niet minder belangrijk ook goed is doorontwikkeld. Wij zullen het zo inrichten dat het voor ieder makkelijk te gebruiken is.

Zoekmachine vriendelijk (SEO)

Wordpres is een erg zoekmachine vriendelijk systeem. Door gebruik te maken van WordPress zorg je er automatisch dat je sneller wordt gevonden. Door de vele beschikbare plugins wordt er ter plekke advies gegeven over hoe jij de pagina’s het beste kan indelen.

Jij tevreden, wij tevreden

MAEKS (Max) heeft voor Taal & COAST op Maat een prachtige, zeer goed vindbare website gemaakt. Max heeft heel goed geluisterd naar wat wij wilden en bleef altijd geduldig als wij weer iets wilden veranderen. MAEKS kan heel goed de wens van de klant vertalen in een mooi vormgegeven en professionele website.

R. Kwakernaat

Taal & COAST op Maat

Topservice! Vriendelijk en zeer professioneel. Bedankt mannen!

Svenn Kossen

Stoelthuis.nl

Voor @ResiRest heeft Maeks in korte tijd een prima en volledige website opgeleverd die wél voldeed aan de wensen. 
Wat knap is van Maeks – of Max  – is dat daarbij zowel naar de techniek en de layout gekeken wordt. Klasse werk!

Geert Kroos

ResiRest

Laat ons jou vandaag nog adviseren over de mogelijkheden met websites